Ook Whitesnake, Triptykon en Candlemass naar Alcatraz

Facebookrssmail

De legendarische band Whitesnake komt naar Kortrijk om er op Alcatraz hun ‘The Greatest Hits Tour’ te presenteren aan het Belgische publiek. Whitesnake zal er hun bekendste songs spelen, gekozen uit de albums ‘Slide It In’, ‘Whitesnake’ (1987) & ‘Slip Of The Tongue’

unnamed (10)

Dat het wel eens de laatste keer zou kunnen zijn dat we Whitesnake aan het werk zien laat zanger David Coverdale in een persoonlijk statement weten:

“We are truly excited & looking forward to playing at Alcatraz Festival in 2016 on what will be our ‘Greatest Hits World Tour’ & most likely my personal ‘Farewell to Arena Rock’ after over 40 years of writing & performing rock music. I am honored to have toured this incredible world we share for over 40 years, celebrating & enjoying unforgettable moments with millions of people…All of whom have shared this amazing journey with me…I truly love the shared experience & simply love my job & always will…Over 4 Decades Of FUN…Thank YOU!!

– David Coverdale –

Niet alleen Whitesnake

Verder bevestigden ook het Triptykon van Tom G. Warrior (ex-Celtic Frost) en het Zweedse doom metalinstituut Candlemass hun komst naar Alcatraz. Alcatraz Hard Rock & Metal Festival wordt gehouden op Zaterdag 13 & Zondag 14 augustus 2016 op de festivalweide aan de Lange Munte in het Belgische Kortrijk.

Eerder al maakte de organisatie de komst van volgende bands bekend: Within Temptation, Ministry, Children of Bodom, Devildriver, Airbourne, Flotsam & Jetsam, Metal Chruch, Korpiklaani en Lite Ford. Binnenkort volgt de bekendmaking van meer opmerkelijke acts… nog 8 te gaan!

Alcatraz Hard Rock & Metal Festival New Year Gift Box

Nog steeds verkrijgbaar: de Alcatraz New Year Gift Box. Wie nog tot 31 januari een (of meerdere) tickets koopt krijgt er een gratis, maar vooral exclusieve Alcatraz Jaarkalender bij, opgestuurd in een gepersonaliseerde gift box.

unnamed (9)

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ