Nieuw album voor Danko Jones uit in februari

Facebookrssmail

danko jones fire musicTwaalf albums in 18 jaar tijd, een tournee met Guns ‘n’ Roses én tweemaal met Motörhead (waarvan er één de beruchte Motörboat cruise was!), Danko Jones noemt het slechts ‘opwarmen voor het echte werk’. En om die uitspraak kracht bij te zetten komen de Candese rockers op 6 februari 2015 met het nieuwe album ‘Fire Music’! ‘Fire Music’ zal 11 nummers bevatten en een klein voorproefje kan hieronder al worden bekeken.

Maak je dus klaar voor een album waarmee we de oorlog moeten gaan winnen, want als het aan de mannen van Danko Jones ligt vlammen je boxen van begin tot eind! ‘Fire Music’ wordt door de band gezien als een greatest hits album zonder het gebrui van oude nummers. De 11 nieuwe tracks brengen je het beste van de beginjaren gecombineerd met de vernieuwende riffs die nog jaren mee kunnen. Het beste van twee werelden gecombineerd op één album!

Jones zong in het begin, in 1996, al duidelijk: “I got a date with dynamite”. Die date staat blijkbaar nog steeds… Hell yeah! Oh, en Danko Jones komt op 21 maart 2015 naar de Melkweg in Amsterdam.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ