Nederlandstalige rockband rondom voormalig Heideroosjes frontman Marco Roelofs

Facebookrssmail

Marco Roelofs Voormalig Heideroosjes frontman Marco Roelofs kan het niet laten. Een week na de uitverkochte afscheidstournee van zijn band begon hij aan een solo theatertour. Daarin geen gierende gitaren maar cabareteske verhalen en kleinkunstliedjes.

Inmiddels is hij ruim 100 intieme theaterzalen verder. Hoe leuk ook, het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. En dus wil Roelofs weer rocken. Samen met schrijfpartner Robin Baard (I Against I) smeedde hij een set nieuwe songs. Geen punk dit keer, maar stevige Nederlandstalige rock. Met een randje, want het tekstuele engagement blijft. In de live-band vinden we de ritmesectie van Ad Vandenberg’s Moonkings. De naam van dit project komt dan ook niet zomaar uit de lucht vallen; dit zijn mannen van STAVAST.

Leuk is dat Heideroosjes af sloten met ‘Tot Hier’, het openingsnummer van hun laatste album ‘Cease-Fire’. De eerste single van STAVAST wordt heel toepasselijk: ‘Vanaf hier’.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ