Arjen Lucassen komt met teaser voor nieuw Ayreon album

Facebookrssmail

Nog geen maand na de koppositie te pakken in de Nederlandse Album Chart, kondigt Arjen Lucassen een nieuw Ayreon album aan genaamd ’Transitus’. Het nieuwe album zal worden vergezeld door een 25 pagina tellende dikke comic! De comic is geïllustreerd door befaamd artiest Felix Vega. 

Ik ben super blij aan te kunnen kondigen dat mijn nieuwe album een Ayreon album is, en wel met de titel…’TRANSITUS’. In de aankomende tijd gaan er nog veel meer teasers en guessing games aan komen, laat het speculeren maar beginnen!

Arjen Lucassen
Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ