Stone Rock Festival dit jaar op 9 juli

Facebookrssmail

StonerockZaterdag 9 juli 2016 vindt de zesde editie van Stone Rock Festival plaats. Dit jaar zal het festival een maand later dan vorige edities zijn. Stone Rock Festival opent haar deuren om 13:30 uur voor bezoekers en zal om 01:00 uur afgelopen zijn. Het festival zal, aan de voet van de Zwevende Kei, Dalfsen weer wakker schudden met de beste rockoptredens met veel show, verschillende andere muziekstijlen en ‘Bad Ass’ lekker eten.

Nieuwe datum

Op de datum waar jarenlang de band Normaal opgetreden heeft in Dalfsen, zal nu het Stone Rock Festival plaatsvinden. Het festival groeit en is van plan ook dit jaar weer een groter publiek te trekken. Op vorige edities verschenen al artiesten zoals De Staat, Singlefeestje, de Raggende Manne en de Memphis Maniacs.

Korte terugblik editie 2015

Het Stone Rock Festival vierde in 2015 haar vijfjarige bestaan met, naast de optredens van De Staat en de Raggende Manne, onder andere optredens van artiesten als Navarone, The Indien en Mandrake’s Monster. In combinatie met prachtig weer en een bijzonder gezellige sfeer was dit hét jubileum waar de organisatie op hoopte.

Het Stone Rock Festival is jaren geleden ontstaan vanuit Grand Café Het Oude Station. Op het grasveld onder het kunstwerk De Zwevende Kei stond een podium, een bar en er traden rockbands op. De laatste editie van het Stone Rock Festival was in 2004, totdat Grand Café Het Oude Station en Bas Schultz besloten een nieuwe editie te organiseren. In 2011 is het vernieuwde Stone Rock Festival gehouden en dit was een groot succes. Sindsdien is het festival elk jaar terug gekeerd en met de jaren groter geworden. In 2016 houdt Stone Rock Festival haar zesde editie.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ