Einde voor AC/DC?

Facebookrssmail

Grote problemen voor AC/DC frontman Brian Johnson. De zanger is door dokters geadviseerd per direct te stoppen met toeren als hij zijn gehoor wil wil behouden. Het nieuws komt slecht, want de band zou vanavond hun Amerikaanse tournee vervolgen in Atlanta. Alle optredens in de Verenigde Staten zijn dan ook per direct afgelast. Mogelijk worden de optredens later dit jaar ingehaald met een nieuwe zanger. Dit zal dan ook het geval zijn met de concerten in de Europese tournee.

Het nieuws is voor AC/DC echter mogelijk de doodsteek, aangezien het nog niet zo lang geleden is dat Malcolm Young vervangen werd door diens neef Stevie, en een juridisch gevecht moest worden beslecht met voormalige drummer Phil Rudd.  Het is dus goed mogelijk dat AC/DC definitief de steker uit de band trekt, en het volledige optreden hieronder, van vorige maand, het laatste volledige AC/DC-concert is dat ooit op camera is gezet…

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ