Zaterdag 30 september Big Ass Metal Fest #18

Facebookrssmail

Op zaredag 30 september staat in het Utrechtse Db’s de 18e editie van het Big Ass Metal Fest gepland. Met op deze editie vooral Nederlandse namen zoals we eigenlijk wel gewend zijn van het festivall. Met Shinigami, Paper Doll Decay en Apophys staan er weer leuke vaderlandse acts geprogrammeerd. En met Materia worden we getrakteerd op een portie Poolse metal. De Italianen van Electrocution laten het jammerlijk afweten.

Shinigami brengt sinds 2014 een mix van death en thrash metal en timmert hiermee flink aan de weg getuige de optredens in binnen -en buitenland en zelfs een Japanse tour eerder dit jaar. Shinigami bracht in 2016 de EP ‘The Arcane Order’ en is een band om in de gaten te houden. Het Poolse Materia brengt een portie groovende metal. Na het uitbrengen van de debuutplaat ‘Case Of Noise’ in 2013 is het wat stil gebleven. De stilte wordt bruut verbroken op deze zaterdag in Utrecht. De Nederlandse band Paper Doll Decay is geen onbekende meer. De band is ontstaan in 2008 en na een demo en een single verscheen in 2015 de EP ‘Desolation’. Met lekkere rauwe death metal en brulboei Janneke de Rooy achter de microfoon is Paper Doll Decay een band om niet te missen. Apophys is ontstaan in 2012 en brengt technische death metal. In 2015 verscheen de debuutplaat ‘Prime Incursion’ via Metal Blade Records en met deze plaat en de navolgende optredens heeft de band zich in de schijnwerpers gespeeld. De band komt binnenkort met een nieuw album en deze show in het Utrechtse Db’s is de laatste in de ‘Prime Incursion’ tijdperk.

Tijdschema:
19.30 Shinigami
20.30 Materia
21.30 Paper Doll Decay
22.40 Apophys

Kaarten voor deze show, voor het luttele bedrag van € 9,32 koop je hier

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ