The Moods presenteren live studio-album in POPEI

Facebookrssmail

12974288_834874356640424_8513301346353480736_nThe Moods is een Eindhovense/Tilburgse band bestaande uit 6 leden die in een harmonieuze samenstelling de jaren 60 doet herleven. Zij presenteren vrijdag 20 mei hun debuut, dat meteen een live studio-album is, aan het publiek in PopEi, in Eindhoven.. Must see voor fans van Joe Cocker, The Band en The Grateful Dead!

De hippie familie van The Moods surft op de golf van 60’s minded music. Met hun ‘pick it up where they left’ mentaliteit beloven ze je op menig leerzame trips te gaan begeleiden. Ze nemen je bij de hand door de fantasiewerelden van leadzangers Joris Kuijs en Bastiaan Luning. Geïnspireerd door bands als The Beatles en The Grateful Dead laten ze je het van je fontanel tot aan je kleine teen voelen.

The Moods zijn niet van de dagelijkse kost! Door hun groot repertoire, zowel akoestisch als elektrisch inzetbaar, geven de Hammond, banjo, contrabas en oude rommelmarktgitaar hun hen authentieke sound! Met hun live studio-album, wat opgenomen is onder leiding van Ralph Timmermans in The Oxygen Studio is The Moods-family de wereld aan het ontdekken en op zoek naar de mooiste plekken, feestende enthousiastelingen en genietende oren!
DJ-team Radio Feelgood zal voor de muzikale omlijsting zorgen. Chill, Jazz, Funk, Soul, House, Disco, Blues of Reggae…..As Long as it Feels Good!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ