Impericon Festival Amsterdam uitverkocht

Facebookrssmail

ImpericonNa de festivals in Zürich, Oberhausen, Wenen en Leipzig is nu ook het Impericon Festival in Amsterdam uitverkocht! Het festival vindt vandaag plaatsin de Melkweg en de line-up bestaat uit The Ghost Inside, Suicide Silence, Stick To Your Guns, Whitechapel, Deez Nuts, Comeback Kid, Thy Art Is Murder, Being As An Ocean, Bane, Carnifex, Adept en My Iron Lung. Dit is de eerste keer dat het festival in Nederland wordt gehouden, de organisatie is dan ook enorm trots dat de eerste editie uitverkocht is.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ