Navarone doet mee met The Voice of Holland

Facebookrssmail

Jawel, je leest het goed: De Nijmeegse band Navarone gaat dit jaar de strijd aan in het nieuwe seizoen van The Voice of Holland! Hiermee is de Navarone de eerste band ter wereld die aan de talentenjacht mee doet. Op 2 november is de band voor het eerst te zien met hun ‘blind audition’. Dit jaar bestaat de jury uit Waylon, Anouk, Ali B en Lil’ Kleine en het is duidelijk wie de voorkeur van Navarone zal zijn als ze door de blind auduties heen komen.

Zoals jullie wel van ons gewend zijn, zijn wij niet bang om buiten gebaande paden te treden en uitdagingen die op ons pad komen bij de hoorns te vatten. Zo ook deze! Wij kijken dan ook enorm uit naar dit avontuur en verheugen ons nu al op alle mooie rocktonen die we door de televisies van heel Nederland mogen doen schallen! – Navarone.

Classic, Progressive, Grunge, Alternative, Stoner… Navarone draait de hand er niet voor om. Ze schuwen niets, smijten met modder, schreeuwen je toe, maar fluisteren tegelijkertijd ook in je oor. Soms extreem luid, soms juist heel intiem, maar altijd authentiek en vol overgave! Rock van kaliber dus. Groots gemaakt en groots gebracht. Alsof het speciaal is bedoeld voor stadions en uitgestrekte festivalweides. Voeg daar aan toe een zanger die zich moeiteloos staande houdt tussen de rockgoden van weleer, combineer het vervolgens met een enorm energieke en sterke live-reputatie, en je begrijpt waarom Navarone de afgelopen jaren is uitgegroeid tot één van Nederlands beste, meest veelzijdige en meest gewaardeerde rockbands.

Navarone kondigde vorige week de release van hun vierde album, ‘Salvo’, aan. Deze verschijnt op 23 november via Suburban Records. ‘Salvo’ is wederom opgenomen en geproduceerd met producer Joost van den Broek in Sandlane Recording Facilities.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ