Bliksem treft bezoekers Rock am Ring

Facebookrssmail

Rock am RingTijdens het bekende Rock am Ring festival in de Duitse Eifel nabij Koblenz, is vrijdagavond de bliksem ingeslagen, waardoor verschillende gewonden zijn gevallen. Op het moment van de inslag waren zo’n tachtigduizend rockfans aanwezig, toen het onweer begon. Volgens de organisatie zijn acht slachtoffers naar het ziekenhuis afgevoerd, waarvan er één moest worden gereanimeerd. In totaal zouden 42 mensen gewond zijn geraakt. Het is nog niet duidelijk wat hun toestand is en of er ook Nederlanders onder de gewonden zijn.

Ook vorig jaar sloeg de bliksem in tijdens het beroemde Duitse festival. Rock am Ring is na de inslag direct stil gelegd. Om 21.45 werd het festival verder gezet door een optreden van Tenacious D. Het hoofdpodium wordt vanavond afgesloten met een show van Volbeat.

Rock am Ring gaat tot en met zondag door met optredens van onder anderen Korn, SIXX: A.M, Graveyard, Red Hot Chili Peppers, Deftones, Bullet For My Valentine, Trivium, Labyrinth, Biffy Clyro, Rival Sons en Black Sabbath.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ