Parkeerproblemen voor Graspop

Facebookrssmail

Graspop-Metal-Meeting-LogoMorgen opent Graspop Metal Meeting de deuren! Met ongelofelijk veel zin zullen tienduizenden metalfans uit de vier windstreken met elkaar verbroederen op de Desselse heide in België. De enige spelbreker is helaas het aanhoudende regenweer. De afgelopen dagen is het water met bakken uit de lucht gevallen. De festivalweide, camping en Metal Town blijven gespaard van de wateroverlast. Er zijn wel enkele parkeerterreinen onbruikbaar verklaard. De organisatie raadt bezoekers daarom aan om niet met de auto te komen.

Voor het komende festivalweekend voorspellen de weerkaarten afwisselend zon en regen. Parkeren kan voor wie toch met de auto wil komen in de gemeente Mol. Vanuit het station Mol vertrekken gratis pendelbussen naar het festivalterrein. De shuttle rijdt tot 03u ’s nachts.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ