[Afgelopen] Win ‘Golgotha’, het nieuwe album van W.A.S.P.

Facebookrssmail

GolgothaCoverVandaag komt het nieuwe album ‘Golgotha‘ van de Amerikaanse glammetal- en shockrockband W.A.S.P. uit. ‘Golgotha’ is het eerste album van de Amerikanen in 6 jaar en belooft weer veel goeds! Natuurlijk kan je ons wel op onze donkerzwarte ogen geloven, maar het beste kan je het album gewoon zelf gaan luisteren! In samenwerking met Napalm Records, de platenmaatschappij van de beste metal, mag RockMuZine een paar albums van W.A.S.P. weggeven! Winnen doe je via onze Facebookpagina, net zo makkelijk!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ