Win kaarten voor Lordi in P60

Facebookrssmail

LordiMr. Lordi, kapitein van de Scare Force One, en zijn crew zijn klaar voor een nieuwe ronde! De band uit Finland won in 2006 het EuroVisie Songfestival en pakte daarmee direct de titel als eerste hardrock winnaar ooit. Het winnende nummer ‘Hard Rock Hallelujah’ rees als een vuurpijl naar de top van de internationale hitlijsten en bracht de band hun wereldwijde doorbraak.

Sindsdien hebben de Finnen niet stil gezeten. Ze brachten vier albums uit en hebben over de hele wereld gereisd met hun theatrale hardrock show. Wat je kunt verwachten van deze show? Melodieuze heavy metal/rock, een show die niet zou misstaan als set van een horrorfilm, een snufje Frankenstein en kostuums waar zelfs Lady Gaga jaloers op is. Maak je klaar voor de Lordi Monstour 2016! Op 2 november staat Lordi in P60 in Amstelveen en jij kan daar bij zijn! RockMuZine mag 2×2 kaarten weggeven!

Win kaarten voor Lordi

Om kans te maken op 2 kaarten like je de Facebook pagina van RockMuZine en deel je dit bericht op je eigen Facebookpagina.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ