Nieuw album Drive By Truckers

Facebookrssmail

Drive By TruckersDe Drive-By Truckers vieren hun 20 jarig jubileum met een nieuw album. Een album met een boodschap. ‘American Band’ is een oproep aan Amerika om zich niet te laten verteren door haat en om zich niet tegen elkaar uit te laten spelen. Met het rauwe stemgeluid van de zangers en hun rake Americana rock weten ze deze beladen boodschap perfect over te brengen. Het album ligt vanaf 20 september in de schappen.

Londenaar J Churcher brengt zijn debuut album ‘Borderland State’ uit op 9 september. Churcher heeft twee jaar lang opnames gemaakt voor zijn album, echter, pas toen hij producer Dreamtrak tegen het lijf liep is het balletje gaan rollen. Samen hebben ze een album vol dromerige indie-folk gemaakt met delicate vocals. De eerste single ‘Riding On Your Love’ check je hier.

De wereld maakte kennis met NOTS in 2014 met hun debuutalbum ‘We Are NOTS’. Op 9 september komt het nieuwe album uit. De plaat heet Cosmetic en zit wederom vol vuige en wilde gitaarrock. Tussen alle drukke gitaren door word je mee genomen door de analoge synth melodieën, want ook die zijn op dit album te horen. Stil staan is geen optie bij NOTS en we kunnen dan ook niet wachten tot de eerste single 18 juli uit komt.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ