[Afgelopen] Win kaarten voor Iron Reagan in Gebr. de Nobel

Facebookrssmail

ironIron Reagan werd opgericht in 2012 door leden van Municipal Waste, Darkest Hour, Cannabis Corpse en Hellbear. Muzikaal bevinden de heren zich in het crossover thrash en hardcore punk genre. Ze staan momenteel contract bij Relapse Records. Iron Reagan brengt vermakelijke crossover met een flinke dosis humor. Op de laatste plaat, ‘The Tyranny of Will’ kom je maar liefst 24 nummers tegen als ‘Your Kid’s an Asshole’ en ‘Miserable Failure’. Na optredens vorig jaar op Dokk’em Open Air en in het Patronaat cafe is nu Leiden aan de beurt.

Het voorprogramma wordt verzorgt door het Oostenrijkse Insanity Alert, een band in een soortgelijk genre. Insanity Alert stond vorig jaar op Scumbash in Rotterdam en was afgelopen weekeinde een van de smaakmakers op Dokk’em Open Air. De band heeft als zanger / frontman Heavy Kev, een zanger met zijn roots in Nederland. De hilarische Iron Maiden cover ‘Run To The Hills’ leidt een geheel eigen leven bij de Oostenrijkers met de tekst: “Run to the pit, mosh for your life”

Een niet te missen show in een van de gezelligste zalen, Gebr. de Nobel in Leiden 27 augustus.

Win kaarten voor Iron Reagan in Gebr. de Nobel

Tickets zijn te koop via de website van Gebr. de Nobel! RockMuZine geeft in samenwerking met Gebr. de Nobel  2×2 kaarten weg! Win kaarten voor Iron Reagan door de Facebookpagina van RockMuZine te liken en dit bericht te delen op je Facebookpagina.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ