Win kaarten voor Living Colour in 013

Facebookrssmail

Living ColourLiving Colour is een bijzondere band in het hardrockgenre door die vette crossover sound van hardrock, funk, jazz, soul en zelfs wat hiphop. Het grootste succes had de band (mede door productie en promotie van Mick Jagger) met debuutalbum ‘Vivid’. In Nederland lukte het pas echt om de mainstream te halen met opvolger ‘Time’s Up’, waar de gigantische hit ‘Love Rears Its Ugly Head’ op stond.

Na dit succes stapte bassist Muzz Skillings uit de band. Hij werd vervangen door de inmiddels legendarische Doug Wimbish. Met deze line-up gaat Living Colour nog steeds door het leven. In 2017 verschijnt het nieuwe album ‘Shade’, het eerste werk in 8 jaar. Goede reden om deze band dan ook weer terug te halen naar Tilburg, al was het alleen maar omdat Living Colour zichzelf (live) op de podiumplanken overstijgt en alle classics vleugels geeft. De band staat in het voorprogramma van Alter Bridge, maar komt ook als hoofdprogramma nog naar Amsterdam en Tilburg.

23 november staat Living Colour in 013 in Tilburg en jij kan daar bij zijn! Bij RockMuZine kan je kaarten winnen winnen voor het concert van deze legendarische band! Like RockMuZine op Facebook en deel dit bericht (Openbaar zodat we kunnen controleren) en win 2 kaarten voor hun optreden in de poptempel van het Zuiden!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ