Amerikaanse heavy metal band Night Demon in Nederland

Facebookrssmail

Komende week is de Amerikaanse Heavy Metal band Night Demon in Nederland voor een tweetal optredens. De band zal als onderdeel van de ‘Final Curse European Tour’ op zondag 10 juli het Tilburgse Little Devil aandoen, op woensdag 13 juli staat de band in Leiden in Gebr. de Nobel.

Night Demon is een in 2011 opgerichte Heavy Metal band uit het Amerikaanse Ventura, Californië en heeft redelijk wat indruk gemaakt met de vorig jaar verschenen debuutplaat ‘Curse of the Damned’. Heavy Metal met invloeden van bands als Iron Maiden, Metallica, Diamond Head, Angel Witch, Riot, Saxon en met punk invloeden als bekend van The Misfits. De band is als sinds 2014 bij continu op tour en is met twee niet te missen shows in Nederland.

In Tilburg verzorgt The Dutch Duke, een Heavy Metal power-trio uit Gelderland het voorprogramma. Kaarten voor deze show in de Littel Devil kun je reserveren via nd@mariosmetalmania.com.

Op woensdag 13 juli staat Night Demon in het Leidse Gebr. de Nobel, het voorprogramma wordt hier verzorgt door de Duitse heavy metal band Universe. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ