Stalen netwerk op 27 augustus in Db’s

Facebookrssmail

13695791_10208770901364607_1160369473_nOp 27 augustus organiseert het Utrechtse Db’s in samenwerking met Big Ass Metal Fest een netwerkdag. Een dag die we moeten zien als zal alternatief voor Buma rocks, een alternatief voor de Nederlandse underground metal scene.

Onder het motto: “Informeel netwerken met metal partners” zullen artiesten, media, fotografen, videokunstenaars, grafische vormgevers, programmeurs en andere belanghebbenden de handen ineen slaan en onder het genot van één of meerdere smaken bier stroomend uit de tap in Db’s. Daarnaast kan men genieten van de BBQ.

Muziek is er natuurlijk ook tijdens deze dag. Met Shadowrise, een band ontstaan in de Metal Factory, de symfonische power metal band uit Eindhoven. De band heeft onlangs de debuut ep ‘Escape from Shadow Island’ uitgebracht en zangeres Laura Guldemond zal met haar kompanen Db’s op zijn kop zetten.

Een stevig potje death metal wordt er gebracht door Procreation, een band opgericht in 2012 en een debuut album ‘Ghostwood’ uitgebracht in 2014. Death metal met melodieus gitaarwerk, een band om zeker gezien te hebben.

Suffocation of Soul brengt een portie Braziliaanse thrash naar Utrecht. Ook dit viertal heeft in 2014 het debuutalbum ‘The First Attack’ uitgebracht. Suffocation of Soul zal je trakteren op een flinke dosis old school thrash metal. “Headbangers beware!”

De Duitse thrashers van Rezet zullen het muzikale gedeelte afsluiten. Rezet bezoekt Utrecht in het kader van hun tour ter promotie van de nieuwe plaat ‘Reality Is a Lie’. Laat de meevoeren met de leugens uit de realiteit en maak je op voor dampende thrash.

Vanaf 16:00 uur kan er ge-netwerkt worden, 17:00 uur gaat de bbq aan en biergarten open. Alleen naar het concert komen mag ook! Vanaf 19:00 uur gaat de zaal open en daarna begint om 19:30 uur het live muziek gedeelte!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ