Bring me the Horizon beklimt de Kilimanjaro voor goed doel

Facebookrssmail

unnamedToetsenist Jordan Fish en zanger OliSykes van de Bring me the Horizon gaan de Kilimanjaro beklimmen. Ze doen dit om geld in te zamelen voor de ‘Pediatric Intensive Care Unit’ in Engelse Southampton. Hier is Jordan Fish zijn zoontje behandeld nadat hij een hersenbloeding had gekregen. Beide mannen willen $130.00,- inzamelen voor ‘Friends of PICU’ die de fundraising regelt. Het zoontje van Jordan heeft nog een lange weg te gaan maar er is verbetering.

Wil je er meer over weten, kijk dan op:
https://www.justgiving.com/fundraising/JordanandOli

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ