The Neal Morse Band naar 013 voor exclusieve NL show

Facebookrssmail

The Neal Morse BandOp zondag 2 april 2017 keert zanger en multi-instrumentalist Neal Morse met zijn The Neal Morse Band (met daarin onder anderen drummer Mike Portnoy) terug naar de grote zaal van 013 in Tilburg voor een exclusieve NL show. Neal Morse zal nummers van zijn aankomende album ten gehore brengen dat in november van dit jaar verschijnt, plus daarnaast uiteraard nog songs uit zijn overige imposante oeuvre. De aimabele muzikant heeft een bijzondere relatie met 013, getuige eerdere indrukwekkende shows die hij er de afgelopen jaren deed en die allemaal even adembenemend waren.

Wie progrock zegt, zegt Neal Morse. Die van prog supergroepen als Transatlantic, Spock’s Beard, het nog jonge Flying Colours – maar ook solowerk en zijn eigen The Neal Morse Band. Met die laatste band legt hij momenteel de laatste hand aan een nieuw dubbel-album. Hierover meldt Morse zelf op zijn website: “At present we are in the mixing phase of the new album. We are really pleased with the results. This is going to be a concept album which tells an epic tale presented on 2 CD’s. The band dug in and brought to the surface a wealth of new ideas and musical symmetries! And what prog concept album would be complete without artwork by an artist known for some very well known prog album covers! It is with great excitement that we are bringing everything together along with the largest world tour we have ever done to date in a forthcoming press release! Stay tuned for details!”

Neals meest recente wapenfeiten zijn het debuutalbum ‘The Grand Experiment’ van The Neal Morse Band uit 2015 en de eerder dit jaar uitgebrachte dubbel live-cd ‘Alive Again’, die in Nederland werd opgenomen. Dit concert in 013 is de enige show in Nederland!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ