Excuse – Goddess Injustice

Facebookrssmail

excuse-coverExcuse is een thrash metal band uit het Finse Helsinki. De band is opgericht in 2009 en na een demo in 2013 verscheen hetzelfde jaar de EP ‘Path to Extinction’ uitgebracht in eigen beheer. Op 30 september verschijnt er wederom een EP genaamd ‘Goddess Injustice’ en deze keer wordt het plaatje uitgebracht door Shadow Kingdom Records en wel op 12″ vinyl.

De EP kent een viertal nummers waarbij geen enkel nummer echt voor de ander onderdoet, rauwe thrash metal op de leest van jaren ’80 bands als Possessed, Slayer etc. Excuse maakt gewoon lekkere stampende thrash zonder zich ook maar een moment druk te maken om zaken als originaliteit of wat dan ook. Op zich natuurlijk juist, muziek maken waar je hart ligt en waar je van houdt maar om je tegenwoordig te onderscheiden van de meute heb net je iets meer nodig.

Excuse brengt een leuke EP, niet meer en niet minder dan dat.

1. Obsessed… With the Collapse of Civilization 05:26
2. Breaking News (We Told You So!)
3. Invitation from Beyond
4. Baphomet

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ