Stonermetal grootheden Orange Goblin op tour door Nederland

Facebookrssmail

unnamed-1Orange Goblin, de stonermetal grootheden uit Engeland komen terug naar Nederland om te laten zien waarom het Stoner genre nog steeds iets is waar rekening mee gehouden moet worden. De band is al sinds de 90’s actief en ze gaan nog even hard als altijd. Ze spelen dit keer maar 3 shows in Nederland dus wees er snel bij als je dit explosieve viertal in actie wilt zien. Een van de beste live performances die je zult zien, beweren veel mensen. Bereid je dan ook maar voor op een stevig potje headbangen. Wie er bij was tijdens Dynamo Metalfest 2015 weet het, dit is een lekker bandje, biertje in de lucht en wapperen met die manen!

Showdata Orange Goblin:

Donderdag 9-2-2017 Gebr. De Nobel – Leiden
Vrijdag 10-2-2017 Dynamo – Eindhoven
Zaterdag 11-2-2017 Vera – Groningen

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ