Dave Matthews Band in november naar de Heineken Music Hall

Facebookrssmail

matthews-dave-band-4f818761c342a
Zojuist heeft concertorganisator MOJO bekend gemaakt dat de Dave Matthews Band op 2 november een concert zal geven in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Met een carrière van meer dan 2 decennia mag Dave Matthews Band zich tot één van de meest invloedrijke bands in de rockgeschiedenis rekenen. De band kent zijn oorsprong in Charlottesville en heeft sinds de oprichting in 1991, door de aanstekelijke en herkenbare sound, een loyale die-hard fanbase opgebouwd. Mede door deze fans is Dave Matthews Band één van de meest succesvolle tourende acts van de afgelopen 20 jaar.

In hun bestaan heeft Dave Matthews Band maar liefst 8 studioalbums en meerdere livealbums uitgebracht. En sinds de release van Under the Table and Dreaming in 1994, het debuut op een major label, staat de teller van verkochte CD’s en DVD’s samen op meer dan 38 miljoen wereldwijd! Bekende hits van de Dave Matthews Band zijn: ‘What Would You Say”, ‘Crash Into Me’, ‘Too Much’, ‘Everyday’, en natuurlijk hun grootste hit in Nederland: ‘The Space Between’.

Op dit moment werkt de band aan een nieuw album met producer Rob Cavallo, die eerder al produceerde voor de Goo Goo Dolls en Green Day. Met een combinatie van rock, blues en jazz is Dave Matthews Band al jaren dé podiumband bij uitstek. Dankzij hun talloze optredens heeft Dave Matthews Band door de jaren heen een uitstekende live reputatie opgebouwd. De laatste keer dat de band in Nederland was, was in 2010.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ