Zangeres Manda Ophuis verlaat Nemesea

Facebookrssmail

NemeseaNa 14 jaar komt er een einde aan de samenwerking tussen zangeres Manda Ophuis en de band Nemesea. De zangeres richtte Nemesea in 2002 op samen met Sonny Onderwater en Hendrik Jan de Jong. Manda zal zich gaan richten op haar werk met hoogbegaafde kinderen. De zangeres vertelt: “Met pijn in mijn hart heb ik wegens persoonlijke omstandigheden besloten dat ik niet anders kan dan mijn droom om zangeres te zijn op te geven. Ik wil iedereen bedanken die de band en mij in de afgelopen jaren gesteund heeft. Ik zal de mooie herinneringen aan deze periode koesteren”.

Gitarist Hendrik Jan en basgitarist Sonny laten weten dat het vertrek van Manda een groot verlies is voor de band. Het laatste formele wapenfeit van Nemesea met Manda was de opname van de videoclip van ‘Forever’ in Zweden. De clip is ondertussen meer dan 210.000 keer bekeken op Youtube. Manda is uiteraard nog te horen op het nieuwste Nemesea album ‘Uprise’ dat in april van dit jaar wereldwijd is uitgebracht door Napalm Records.

De reacties op het album ‘Uprise’ zijn unaniem positief en geven de bandleden extra houvast om door te gaan. Hendrik Jan en Sonny zijn vastbesloten om op korte termijn met verdere plannen te komen. Steven Bouma is terug bij de band als vaste drummer en er wordt momenteel nagedacht hoe de plek van Manda opgevuld kan worden. Nemesea gaat zeker door en zal naar verwachting later dit jaar laten weten in welke vorm dit zal zijn. De band is enorm dankbaar naar de fans voor hun enorm en trouwe support door de jaren heen.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ