Kiljin brengt nieuw album ‘Master of Illusion’ uit

Facebookrssmail

Kiljin is een Heavy Metal-band uit Michigan, USA. Vier jongens die graag muziek spelen en plezier hebben. Met waanzinnige riffs, melodieuze solo’s, chaotische drums en krachtige vocalen trekt Kiljin de muzikale wereld in om mensen te overtuigen ven hun ambitieuze gelijk.

De band, bestaande uit de broers Tony, Bryant en Trevor Aumaugher, aangevuld met gitarist Scott Spencer, bracht nu hun debuut album ‘Master of Illusion’ uit. Het uit 11 tracks bestaande album bevat invloeden uit muziek van Mötley Crüe, Slayer, Judas Priest LA Guns en natuurlijk Metallica. en Black Sabbath.

Nummers als ‘Drowning in My Dreams’, ‘Point of No Change’ en ‘Impaler’ zijn het beluisteren meer dan waard. Kiljin kan wel eens het beste zijn wat Michigan heeft voortgebracht op rockmuziek.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ