The Delta Saints doet 3 Nederlandse shows

Facebookrssmail

The Delta Saints is opgericht in 2007. De band heeft 3 studio albums uitgebracht en de vierde ‘Monta Vista’ is in aantocht. Daarmee is de band niet écht jong meer te noemen. Toch heeft de band nog steeds de gretigheid van een jonge hond. The Delta Saints speelde de afgelopen jaren tussen de 150 en 200 shows per jaar. De heren deden al 10 keer Europa en in de Verenigde Staten hebben ze alle uithoeken al minstens 5 keer gezien.

De platen van the Delta Saints zijn prachtig. Maar live weet de band haar nummers nog een extra dimensie te geven. Zien is absoluut geloven, getuige de intense live video van ‘Dust’

Tijdens haar Europese tour doet the Delta Saints op 3 maart Arnhem aan. Grijp je kans om een van de meest onderschatte bluesrockbands live aan het werk te zien in de sfeervolle zaal van de voormalige bioscoopzaal van Luxorlive. Op 4 maart is de band te zien in Muziekcentrum De Bosuil te Weert en op 5 maart in het Amsterdamse Paradiso.

Alle informatie vind je op: https://www.luxorlive.nl/agenda/delta-saints/

Foto (c) Ariane van Ginneke

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ