Nieuw clip Iron Maiden, ‘Speed Of Light’ nu online!

Facebookrssmail

Op 4 september verschijnt het langverwachte nieuwe studioalbum van Iron Maiden, ‘The Book Of Souls’. De band werkte opnieuw samen met producer Kevin ‘Caveman’ Shirley, en de opnames vonden plaats in Parijs in de laatste maanden van 2014. Het album werd begin dit jaar afgerond, maar omdat er bij zanger Bruce Dickinson een tumor werd ontdekt, besloot de band de release uit te stellen tot het najaar, zodat de frontman alle tijd had om volledig te herstellen van zijn ziekte. Gelukkig is hij onlangs genezen verklaard en is hij in staat het album te promoten.

Speed of Light

Vandaag is de eerste single/clip uitgekomen, ‘Speed Of Light’ en RockMuZine is proud to present to you:

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ