Soulfly naar Alcatraz

Facebookrssmail

soulalctraOp zaterdag 13 & zondag 14 augustus 2016 kunnen liefhebbers van het hardere werk terecht in Kortrijk voor alweer de negende editie van Alcatraz Hard Rock & Metal Festival. RockMuZine mag als partner met enige trots vandaag de komst van de oud Sepultura-frontman én metal-icoon Max Cavalera bekendmaken. Jawel, Soulfly komt op zondag 14 augustus afgezakt naar Kortrijk voor een potje thrash, gekruid met haar kenmerkende Zuid-Amerikaanse invloeden.

Eerder al maakte de organisatie de komst van volgende bands bekend: Within Temptation, Ministry, Children of Bodom, Devildriver, Airbourne, Flotsam and Jetsm, Metal Church, Korpiklaani, Whitesnake, Candlemass, Triptykon, Avantasia, Kreator, Avatar, Exodus, The Answer, Thundermother en Lita Ford.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ