Soulfly naar Alcatraz

Facebookrssmail

soulalctraOp zaterdag 13 & zondag 14 augustus 2016 kunnen liefhebbers van het hardere werk terecht in Kortrijk voor alweer de negende editie van Alcatraz Hard Rock & Metal Festival. RockMuZine mag als partner met enige trots vandaag de komst van de oud Sepultura-frontman én metal-icoon Max Cavalera bekendmaken. Jawel, Soulfly komt op zondag 14 augustus afgezakt naar Kortrijk voor een potje thrash, gekruid met haar kenmerkende Zuid-Amerikaanse invloeden.

Eerder al maakte de organisatie de komst van volgende bands bekend: Within Temptation, Ministry, Children of Bodom, Devildriver, Airbourne, Flotsam and Jetsm, Metal Church, Korpiklaani, Whitesnake, Candlemass, Triptykon, Avantasia, Kreator, Avatar, Exodus, The Answer, Thundermother en Lita Ford.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)