Kamelot in april naar Hedon

Facebookrssmail

Na meer dan 15 jaar bestaan, na 10 platen, na drie keer een ramvolle grote zaal in 013, hoeven wij de echte metalfan niet meer uit te leggen wat Kamelot is. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid tot misschien wel de allerbeste symfonische metalband van dit moment. Nee, dat overdrijven we niet, want de groep onder leiding van gitarist Thomas Youngblood is in bloedvorm, zoals het nieuwe album weer laat horen.
Kamelot

In de zomer van 2014 kropen de Amerikanen namelijk met hun Zweedse zanger Tommy Karevik weer in de studio voor een opvolger van de succesvolle langspeler ‘Silverthorn’. ‘Haven’ kwam eerder dit jaar uit en werd overal met goede recensies ontvangen. Hopelijk ben jij er dit keer ook weer bij!

Kamelot speelt op zondag 24 april in Hedon in Zwolle.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ