Hail of Bullets stopt!

Facebookrssmail

Hail of Bullets stopt! Via Facebook maakte de Rotterdamse Death Metal band vanavond bekend de stekker er uit te trekken. Het stoppen komt voor velen wellicht overwacht, toch kampte de band al enkele jaren met problemen. In 2015 stapte ook zanger Martin van Drunen (ex-Pestilence) al uit de superband. Nu, twee jaar later, gooit ook de rest van de band de handdoek in de ring. Een vreemde beslissing, aangezien Dave Ingram (Ex-Bolt Thrower) in mei vorig jaar nog zijn opwachting maakte als nieuwe zanger van de band. Ingram werd bij de band gehaald als vervanger voor Van Drunen, die door de Engelsman bij Bolt Thrower ook al werd vervangen, in 1997.

Hail of Bullets heeft in de 11 jaar dat ze bestaat één demo, één EP en drie cd’s de wereld ingeholpen, waarvan ‘III: The Rommel Chronicles’ uit 2013 het laatste wapenfeit was. Het eerste volledige album ‘…Of Frost and War’ werd in 2008 uitgebracht, voorzien van foto’s van onze eigen fotograaf Eus Straver.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ