Fijne namen op Veghel DeathFest II

Facebookrssmail

Op zaterdag 13 mei staat de tweede editie van het Veghel DeathFest gepland en deze editie kent een aantal aantrekkelijke namen uit binnen -en buitenland. De onbetwiste headliner is het Oostenrijkse Belphegor maar verder staan er top acts uit binnen -en buitenland.

Het Oostenrijkse Belphegor behoeft eigenlijk geen introductie, de Death/Black Metallers timmeren al sinds 1996. In 2014 kwam de tiende langspeler, ‘Conjuring the Dead’, uit en de shows die mannen daarna deden logen er niet om.

Verder bekende namen en minder bekende namen zoals je bij een festival met maar liefst zestien bands kan verwachten. Het Zweedse Wombbath is er zonder meer een om in de gaten te houden, de band verraste afgelopen jaar met het optreden op Stonehenge maar ook de Zweden van Cut Up zijn een band om niet te missen, dit jaar verscheen hun heerlijke tweede album ‘Wherever They May Rot’.

Natuurlijk is er tussen dit geweld voor bands van vaderlandse bodem, wat te denken van The Monolith Deathcult, de Death/Thrasher van Bleeding Gods of de aanstormende old school Death Metal band Dauthuz, de Goregrind van Klont en de symfonische death van Pictura Poesis. Te veel namen op op te noemen, Veghel DeathFest II is een festival om te beleven.

Kaarten koop je hier!

Waar: Verlengde Noordkade 10-12, 5462 EH Veghel
Wanneer: zaterdag 13 mei
Tijd: 11:30
Schade: voorverkoop € 25,-, aan de deur € 30,-

Line-up:
Belphegor
Obtruncation
The Monolith Deathcult
Morfin
Wombbath
Cut Up
Skelethal
Incarceration
Rude
Sepiroth
Valgrind
Pictura Poesis
Bleeding Gods
Ill Trusted
Dauthuz
Klont

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ