Win consumptiebonnen voor het Legends of Rock Tribute Festival op 9 april

Facebookrssmail

Legends of Rock Tribute TourOp zondag 9 april a.s. komt de internationale Legends of Rock Tribute Tour naar het tot concerthal omgebouwde Stadion SilverDome in Zoetermeer waar het mega-podium wordt bemand door internationale No.1 tributebands van U2, Muse, Simple Minds, Rod Stewart & The Faces, Led Zeppelin en Joe Cocker voor een ware Pop & Rock experience.

De Legends of Rock Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Alle hits en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving. Foodtrucks, een diversiteit aan merchandise stands, tattoo artists, etc. maken dit indoorfestival helemaal compleet.

RockMuZine is partner van het Legends of Rock Tribute Festival en geeft een stapel consumptiebonnen weg! Bestel op woensdag je tickets via deze site en stuur je ordernummer in een mailtje naar legends@rockmuzine.nl en wij trekken donderdag een paar prijswinnaars die ieder 10 consumptiebonnen winnen! Te besteden bij de bar of bij de verschillende eetkraampjes in de Silverdome op 9 april!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ