The Charm The Fury kondigt Nederlandse tour aan

Facebookrssmail

De Amsterdamse metalband The Charm The Fury heeft vandaag een uitgebreide Nederlandse tour aangekondigd. In december zal de band een tiental zalen aandoen waarbij ze zowel oude als nieuwe songs zullen laten horen aan hun Nederlandse fans. Vorige maand bracht de band een nieuw album uit getiteld ‘The Sick, Dumb & Happy’, wat door Aardschok Magazine tot “een van de beste Nederlandse metalplaten ooit gemaakt” werd bestempeld. Er werd een uitgebreid tourschema aangekondigd met internationale festivals, van de Verenigde Staten tot Finland. Nederland wordt uiteraard niet overgeslagen met onder andere Pinkpop en Fortarock.

The Charm The Fury, aangevoerd door frontvrouw Caroline Westendorp, brengt een mix van Pantera, Slipknot en Metallica en staat garant voor energieke shows en moshpits. De unieke sound van deze Amsterdamse band is nu ook in de internationale pers is opgepikt, zal de band dit jaar naar alle continenten brengen voor tours, waarna dit jaar afgesloten wordt in Nederland. De voorverkoop is gestart.

Tourdata:
25-11 De Groene Engel // Oss
01-12 Vorstin // Hilversum
02-12 Volt // Sittard
08-12 Manifesto // Hoorn
09-12 Bibelot // Dordrecht
15-12 Gigant // Apeldoorn
16-12 De Flux // Zaandam
22-12 ’t Beest // Goes
23-12 Bolwerk // Sneek
29-12 Atak // Enschede

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ