Veghel DeathFest II: Win een “Docy bag”

Facebookrssmail

Op zaterdag 13 mei staat de tweede editie van het Veghel DeathFest gepland en deze editie kent een aantal aantrekkelijke namen uit binnen -en buitenland. De onbetwiste headliner is het Oostenrijkse Belphegor maar verder staan er top acts uit binnen -en buitenland.

Het Oostenrijkse Belphegor behoeft eigenlijk geen introductie, de Death/Black Metallers timmeren al sinds 1996. In 2014 kwam de tiende langspeler, ‘Conjuring the Dead’, uit en de shows die mannen daarna deden logen er niet om.

Verder bekende namen en minder bekende namen zoals je bij een festival met maar liefst zestien bands kan verwachten. Het Zweedse Wombbath is er zonder meer een om in de gaten te houden, de band verraste afgelopen jaar met het optreden op Stonehenge maar ook de Zweden van Cut Up zijn een band om niet te missen, dit jaar verscheen hun heerlijke tweede album ‘Wherever They May Rot’.

Natuurlijk is er tussen dit geweld voor bands van vaderlandse bodem, wat te denken van The Monolith Deathcult, de Death/Thrasher van Bleeding Gods of de aanstormende old school Death Metal band Dauthuz, de Goregrind van Klont en de symfonische death van Pictura Poesis. Te veel namen op op te noemen, Veghel DeathFest II is een festival om te beleven.

Bij RockMuZine hebben we ook nog wat te vergeven, de organisatie heeft een aantal “Docy bags” te vergeven. wil jij een tasje met band merchandise winnen deel dan dit bericht op jouw Facebook pagina en like de RockMuZine Facebook pagina en misschien kan jij een “Docy bag” af halen op het festival.

Kaarten koop je hier!

Waar: Verlengde Noordkade 10-12, 5462 EH Veghel
Wanneer: zaterdag 13 mei
Tijd: 11:30
Schade: voorverkoop € 25,-, aan de deur € 30,-

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ