Gorki-frontman Luc de Vos overleden

Facebookrssmail

Luc de Vos
Zaterdagmiddag, rond 17.00 uur, is de zanger van de Belgische rockformatie Gorki, Luc de Vos, op 52-jarige leeftijd overleden. Luc was op dat moment in zijn appartement aan de Kasteellaan in Gent, dat hij als werkplaats gebruikte, zo’n honderd meter van zijn woning. Luc overleed op de veertiende verjaardag van zijn zoon. Na autopsie bleek dat hij is gestorven aan een acuut falen van een aantal vitale organen.

Luc werd bekend als frotman van de Vlaamde rockformatie Gorki, afgeleid van het Russische Gorky, dat ‘de bittere’ betekend. Het meest bekend werd Gorki met de nummers ‘Anja’, ‘Lieve kleine piranha’, ‘Punk is dood’ en de klassieker ‘Mia’.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ