Morbid Angel zegt zomer festivals in juli / augustus af

Facebookrssmail

Vandaag is bekend geworden dat Morbid Angel de zomer festivals, gepland eind juli en augustus, moet afzeggen. Als gevolg van problemen met een paspoort van één van de leden kan de band niet afreizen naar Europa. In Nederland en Vlaanderen betekend dit dat Morbid Angel op 29 juli niet zal verschijnen op Stonehenge festival te Steenwijk en ook het Alcatraz festival te Kortrijk (11-13 augustus) aan zich voorbij moet laten gaan.

Het statement van de band: “Al meer dan 30 jaar hebben we nog nooit zo’n incident gehad, noch hebben we ooit een show geannuleerd in ons verleden. We zijn geadviseerd door het Amerikaanse ministerie van buitenlandse zaken dat een nieuw paspoort niet op tijd zal komen voor de komende festivals. Morbide angel is zeer ontevreden over dit verlies van shows en wil zich verontschuldigen voor alle fans, initiatiefnemers en verkopers in Europa! Wij werken aan deze kwestie voor de toekomst en kijken ernaar uit om terug te komen naar europa en te spelen voor al onze fans in november!!!”

Het is nog onbekend of er een vervanger voor beide festivals gevonden / gezocht gaat worden. Vooral voor het Stonehenge festival is de afzegging zuur, Morbid Angel was immers één van de headliners.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ