Linkin Park zanger Chester Bennington overleden

Facebookrssmail

Vandaag heeft de politie bekend gemaakt dat Linkin Park’s Chester Bennington is overleden. De zanger pleegde zelfmoord door middel van ophanging. Zijn lichaam werd gisteren gevonden in een privé woning in Palos Verdes Estates te Los Angeles. Chester Bennington had al jaren drugs- en alcohol problemen. Tijdens interviews bevestigde hij dat hij als kind door een oudere man was misbruikt en al eerder zelfmoord overwoog.

Chester laat 6 kinderen die hij had bij 2 vrouwen achter en vele, vele fans. Afgelopen maart had RockMuZine’s Eugene Kabanets een geweldig interview met de zanger, waarin hij (zo lijkt het nu) hintte op zelfmoord…

Chester Bennington is 41 jaar geworden.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ