Nieuw indoor festival in Baroeg Rotterdam – Submit Fest

Facebookrssmail

Op 22 oktober 2017 vindt de eerste editie van Submit Fest plaats in Baroeg, Rotterdam. Dit is het indoor festival met de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem. Deze editie richt zich op metalcore en progressive metal.

De line-up van Submit Fest bestaat uit: Deadly Circus Fire (UK), Exist Immortal (UK), Spoil Engine (BE), Copia (AU), For I Am King (NL) en Transient State (NL). De voorverkoop gaat van start op donderdag 17 augustus 2017. Tickets via de voorverkoop kosten 13 euro en bij de entree 15 euro.

Dit festival wordt georganiseerd door drie Rotterdamse dames die een samenwerking met poppodium Baroeg zijn aangegaan. Submit Fest focust zich op actualiteit en kwaliteit van acts en biedt zo een filter in het grote en diverse muziekaanbod van metal binnen de nieuwe generaties. Hiermee beperkt het festival zich niet tot een specifieke genre. Submit verbindt artiesten op regionaal, nationaal en internationaal niveau met elkaar en het publiek, want immers zijn deze samen dé scene.

Submit gelooft in de kracht van de Nederlandse metalscene en het talent van de nieuwe generaties.

Submit – Supporting the scene together

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ