Line-up Herman Brood Academie On Tour compleet

Facebookrssmail

HBADe line-up van de zesde editie van Herman Brood Academie On Tour is compleet! Over 3 weken gaan we samen met Go Go Kill, Franky Age en Jay-Way op tour. De tour biedt een platform aan opkomende bands van de Herman Brood Academie. Alle shows zijn gratis te bezoeken.

Herman Brood Academie On Tour is een springplak voor jonge talenten van de Utrechtse school. Bands als Rondé, Emil Landman, Project Bongo en The Brahms zijn al eerder mee geweest op tour. Editie #6 komen er verassend nieuwe klanken langs bij HBA On Tour. Go go kill met hun dynamische show horen we de klanken van elektronische noiserock, Franky Age betoverd je met zijn dansbare muziek en zijn charmes en the cool kid Jay Way met zijn alles omschrijvende hip hop samen met live band.

Uniek aan de tour is dat alle opleidingen van de Herman Brood Academie tijdens de tour aan bod komen. Zo wordt het licht en geluid verzorgd door studenten van de opleiding podium/studiotechniek, wordt de tour opgezet door de studenten Music Industry Professional en zijn de muzikanten afkomstig van de artiestenopleiding.

Editie #6:
30 april – Paard van Troje Cafe, Den Haag
1 mei – Vliegende Paard, Zwolle
2 mei – Mezz, Breda
3 mei – Paradiso, Amsterdam

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ