Gary Moore Tribute Band met unieke set op ‘Remember Phil & Gary’

Facebookrssmail

Speciaal voor de achtste editie van ‘Remember Phil & Gary’ zal de uit Nederland afkomstige Gary Moore Tribute Band een set spelen die is geënt op de Blues periode van de legendarische Ierse meestergitarist.

Moore bracht in de periode van 1990 tot aan zijn dood in 2011 een aantal bluesplaten uit en scoorde in die muziekstroming zijn grootste hit met het nummer “Still got the Blues”. De Gary Moore Tribute Band, onder leiding van muzikaal leider Marcel Coenen (o.a. Ayreon), zal voor het eerst voornamelijk nummers uit deze periode spelen tijdens de ‘Remember Phil & Gary’ avonden, maar zal daarnaast ook een aantal verrassende tracks spelen uit de periode vóór 1990. De groep zal voor deze gelegenheid worden uitgebreid met een heuse blazerssectie!

Het beloven dus twee zeer speciale avonden te worden in Culemborg en Weert! Eerder werd de komst van de band Bad Chihuahua (Oostenrijk) al aangekondigd. Ook deze band zal een speciale set gaan spelen. Deze edities met een wereldwijd nog nooit eerder live gespeelde set van een selectie nummers van de solo albums van Phil Lynott.

Kaartverkoop

‘Remember Phil & Gary’ vindt plaats in de Gelderlandfabriek (Culemborg) op 1 februari en in de Bosuil (Weert) op zaterdag 2 februari 2019. De kaartverkoop is inmiddels begonnen via (o.a.) de websites van de zalen: www.debosuil.nl en www.degelderlandfabriek.nl.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ