Nieuwe bassist voor Martyr

Facebookrssmail

Na een zeer succesvol verlopen toernee in Japan afgelopen september / oktober, hebben de Dutch Metal Legends MARTYR en hun toenmalige bassist Jeffrey besloten uit elkaar te gaan. Met trots presteert de Utrechtse formatie hun nieuwe bassist, die na een relatief korte zoekperiode, een hoop aanmeldingen uit het binnen- en buitenland en enkele auditie rondes werd gevonden.

De nieuwe man heet Vinnie Wassink uit Doetinchem. Vinnie is een zeer getalenteerde bassist en daarmee een prima aanwinst voor MARTYR. Mensen kunnen hem kennen van verschillende groepen zoals Natural Science. De band ziet er naar uit om binnenkort weer op de planken te staan en nieuw materiaal aan de fans te kunnen presenteren.

“We hebben voor Vinnie gekozen omdat we een persoonlijke klik met Vinnie hadden en omdat zijn basspel een goede indruk op ons maakte. Vinnie heeft in het verleden meerdere keren concerten van ons bezocht, dus het is fijn om iemand te hebben gevonden die optredens in binnen- en buitenland met ons wil spelen en die zelf ook fan van onze muziek is” , aldus mede oprichter Rick Bouwman.

Wassink vult aan: “Ik ben zeer opgewonden dat ik de nieuwe bassist van MARTYR ben geworden. Het is te gek om in een groep te mogen spelen die ik hoog heb zitten. Ik zie er naar uit om met deze band op te treden en om aan nieuw materiaal met hen te kunnen werken. Mijn dag kan niet meer stuk!”

Zowel band als management bedanken eenieder die zich heeft aangemeld voor de audities, die video’s van zichzelf instuurden en die de MARTYR songs van buiten leerden om te kunnen auditeren. Bouwman: “we zijn blij met alle positieve aandacht die dit wereldwijd heeft gegenereerd. MARTYR fans zijn de beste fans die we ons kunnen wensen!”

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ