Stick To Your Guns komt naar Tivoli Utrecht

Facebookrssmail

Dit jaar is het tien jaar geleden dat de Amerikaanse hardcore punkband Stick To Your Guns het album Diamond uitbracht. De band viert dit jubileum met de Diamond Anniversary tour en hiermee doen ze Tivoli Utrecht aan op maandag 4 december.

In 2022 bracht de band hun zevende album ‘Spectre’ uit en gaven ze een verpletterende show in 013 in Tilburg. Deze keer zullen ze het album dat hun doorbraak betekende van het begin tot het einde spelen en brengen ze maar liefst drie support acts mee: Get The Shot, End It en Koyo!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ