Zaterdag 9 december Big Ass Metal Fest # 19 in Db’s Utrecht

Facebookrssmail

Op Zaterdag 9 december staat de alweer 19de editie van het Big Ass metal Fest geprogrammeerd in het Utrechtse Db’s. Het altijd leuke en gezellige festival heeft voor dit feestje drie bands op het programma staan. Het Utrechtse Black Silence, dat voor een vorige editie moest afzeggen wegens ziekte van de drummer, krijgt deze avond een herkansing.

Tweede band van de avond is het uit breda afkomstige Powerized. De band is het geesteskind van multi-instrumentalist en vocalist Nick Holleman (Vicious Rumors) en brengt symfonische Prog naar Utrecht. In 2013 verscheen de debuut EP ‘My Creed’, het laatste dat de band bracht was de single ‘Where World Meet the Eye’.

Headliner van de avond is Lovell’s Blade. De band rond voormalig Picture zanger Pete Lovell maakte na het vertrek uit Picture een vliegende start met het debuut album ‘Stone Cold Steel’. Met de eveneens van Picture afkomstige gitaristen André Wullems en Mike Ferguson werd een doorstart gemaakt en toen de laatste Picture shows waren afgerond in 2016 stond de band al klaar en te trappelen om een start te maken. Deze avond sluit de band Big Ass metal Fest # 19 af.

zaterdag 9 december 20:00
Db’s Cab – Rondom 100 Utrecht
Kaarten koop je hier!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ