LEGENDS of ROCK Tribute Festival naar Podium Lucky in Rijssen

Facebookrssmail

Op vrijdag 8 december a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour naar Podium Lucky in Rijssen voor een spetterende Rock Night met Volbeat by Guitar Rebels (DK), Motörhead by Motörblast (DE), Black Sabbath by Bloody Sabbath (NL) en Foo Fighters by In Your Honor (BE). Alle hits zoals o.a. Sad Man’s Tongue, Ace Of Spades, Paranoid en Learn To Fly en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Volbeat by Guitar Rebels (DK), Motörhead by Motörblast (DE), Black Sabbath by Bloody Sabbath (NL) en Foo Fighters by In Your Honor (BE) is dit voor de liefhebbers een Hardrock/Metal-ervaring van het hoogste niveau.

Volbeat by Guitar Rebels (DK)
AS CLOSE AS IT GETS! Door in 2016 de Virgin tour te hebben afgerond werden ze door grote festivals en grote motor events geboekt in Denemarken. In 2017 is de band terug op tour en halen het maximale aantal optredens binnen op hun nieuwe ‘GUNS AND GANGSTERS TOUR’. De vier bandleden van Guitar Rebels hebben alles uit de kast gehaald om zo dicht mogelijk bij hun grote idolen te komen, zonder hun persoonlijke inbreng te verliezen. Eén van de belangrijkste redenen van hun succes is dan ook de stem van hun frontman Jimmy Thor. Er zijn namelijk niet veel zangers die zo kunnen zingen als Michael Poulsen van Volbeat zoals Jimmy Thor dat doet. Nu is het tijd dat de band buiten Denemarken gaat spelen en het ware geluid van Volbeat naar de wereld brengt. Ben jij ook klaar voor een stevig potje Rock ‘n Roll als de Guitar Rebels het podium betreden? Hun motto luidt dan ook: “You bring the horns, we’ll bring the sound of Volbeat.”

Motörhead by Motörblast (DE)
Motörblast is opgericht in 2006 met als doel de Rock ‘n Roll van Motörhead te herdenken. De show van drie mannen is 1 op 1 Motörhead. Motörblast speelde o.a. op Graspop Dessel, maar ook in alle grote clubs en festivals in Duitsland, zoals de Collos Sall in Aschafenburg en de Z7 in Pratteln (Zwitserland) stonden op het programma. Motörblast is de beste Motörhead tribute van de wereld. Het is een echte tribute aan het origineel. De muziek en de show van Lemmy en zijn jongens wordt in elk detail gekopieerd, inclusief frontman die als twee druppels water op Lemmy lijkt. Motörblast wordt gezien als de grootste hits show en bevat ook songs van het vroege Motörhead tijdperk o.a. (Bomber), maar vooral de bekende nummers. Het is een complete Motörhead-illusie, dus een Rock show van XTra klasse. Dit jaar zijn ze te bewonderen in Duitsland, Engeland, Belgie, Nederland, Tsjechië en Zwitserland.

Black Sabbath by Bloody Sabbath (NL)
Bloody Sabbath brengt een tribute aan Black Sabbath. De show is authentiek, duister, heavy en strak. De vijf topmuzikanten van Bloody Sabbath zullen jong en oud doen verlangen naar de begin dagen van de Heavy Metal. Alles wat heilig is wordt omver geblazen met zware riffs en schrijnende zang. Dus kom zien, horen en huiveren als deze ervaren rotten de draad oppakken waar Black Sabbath is opgehouden.

Foo Fighters by In Your Honor (BE)
Zes Belgische topmuzikanten brengen samen een eerbetoon aan één van de grootste bands van de laatste twee decennia: Foo Fighters. Van de eerste tot de laatste noot laat In Your Honor tijdens haar optredens de kenmerkende Foo Fighters energie los op het altijd enthousiaste publiek. Niet alleen wereldhits als Learn To Fly, Times Like These en The Pretender worden op het hoogste niveau de zalen in gespeeld, maar ook het beste werk van albums als Wasting Light en Sonic Highway (beide No.1 in de Nederlandse Album Top 100) worden gebracht met een aanstekelijke podiumperformance waarin de interactie met het publiek voor onvergetelijke momenten zorgt. Een charismatische Dave Grohl look-a-like, drie gitaristen, een bassist en een drummer die versmelten in de ultieme Foo Fighters tribute In Your Honor!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ