Y & T voor drie concerten naar Nederland

Facebookrssmail

Lang voordat Mötley Crüe, RATT, en zelfs Metallica het levenslicht zagen, speelde de Amerikaanse hardrockband Y & T al volop in sleazy rock clubs in Amerika. De band werd in 1974 opgericht en viert dit jaar haar 43 jarig jubileum. Veel van de grote rock acts die in de jaren ’80 werden opgericht stonden in het voorprogramma van Y & T. De band staat tot vandaag de dag bekend om haar overweldigende live optredens.

Y & T werd opgericht door Dave Meniketti, Phil Kennemore, Leonard Haze en Joey Alves onder de naam Yesterday and Today. Deze naam werd als snel afgekort tot Y & T. De band bracht 18 albums uit en verkocht wereldwijd meer dan vier miljoen albums.

19 oktober Gebr De Nobel, Leiden
20 oktober Victorie, Alkmaar
21 oktober Cacaofabriek, Helmond

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ