Nieuwe namen voor GMM18 – line up bijna compleet

Facebookrssmail

Een nieuw jaar, een nieuwe lijst namen voor Graspop Metal Meeting 2018! De 23e editie wordt een grand cru jaar. Met de toevoeging van deze 26 bands is de affiche nu zo goed als volledig. Nieuw aan de line-up van GMM18:

Accept, Arch Enemy, Baroness, Batushka, Carach Angren, Corrosion Of Conformity, Culture Abuse, Dead Cross, Diablo Blvd, Dool, Ego Kill Talent, Eisbrecher, Ghost, Hollywood Undead, Jonathan Davis, L7, Mantar, Neurosis, Perturbator, Septicflesh, Shinedown, Skillet, Skindred, The Vintage Caravan, Tremonti, Wolves In The Throne Room.

Graspop Metal Meeting gaat voor een topeditie in 2018. Het festival breidt éénmalig met één dag uit en vindt plaats van donderdag 21 t.e.m. zondag 24 juni in Dessel. Ook muzikaal wordt het een ongezien sterk jaar met headliners Guns N’ Roses (donderdag), Iron Maiden (vrijdag), Volbeat (zaterdag) en Ozzy Osbourne (zondag). Maar ook met Avenged Sevenfold, Judas Priest, A Perfect Circle, Marilyn Manson, Parkway Drive, Ayreon, en vele anderen. Een overzicht van de reeds aangekondigde en de nieuwe namen, en dagindeling kan je hier nagaan.

 

Tickets voor GMM18 zijn enkel te koop via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. VIP combitickets voor 3 dagen (vr-za-zo) en 4 dagen (do-vr-za-zo) zijn uitverkocht. VIP dagtickets zijn nog beschikbaar, maar naderen het laatste aantal stuks. Ook de andere festivaltickets en GMM-Munten gaan vlot de deur uit. Skully raadt je aan niet te lang te wachten met je aankoop.

Metal Park en Metal Town kunnen al even het bordje “volzet” uithangen, en ook de laatste Boneyard Huurtenten zijn nu beschikbaar. Tip van Skully: Denk je er aan in één te verblijven? Wacht dan niet te lang meer en reserveer je tijdig je huurtent. Op de gratis festivalcamping Boneyard ben je ook welkom met je eigen tent. Let wel: vol is vol, dus arriveer op tijd.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ