St. Tropez opent 1 mei op Amsterdam Centraal

Facebookrssmail

St. Tropez brengt in mei hun tweede album uit en om dit te vieren opent de band een pop up studio en venue in Amsterdam Centraal. Met het openen van deze ruimte wil de band met zoveel mogelijk mensen delen hoe leuk en bijzonder het is om muziek te maken en in een band te spelen. Dit doet St. Tropez door muzikanten (beginners en experts), muziekliefhebbers en geïnteresseerden uit te nodigen om langs te komen, te experimenteren met hun muziek en dit op te nemen.

Op het programma staan o.a. audio-opnameworkshops, muziekworkshops voor kinderen, demosessies voor beginnende bands en muziekfilmavonden. Met deze muzikale samenwerkingen staat St. Tropez op Amsterdam Centraal in het teken van liefde voor muziek en experiment!

‘Met St. Tropez zijn we met al onze uitingen altijd bezig onze eigen wereld te creëren. Dit doen we normaal gesproken bijvoorbeeld vanaf een podium in een clubzaal, met onze beeldtaal in video’s, of gewoon in onze eigen opnamestudio. Ter ere van het verschijnen van ons tweede album willen we deze wereld vertalen naar een fysieke ruimte, en deze openstellen zodat iedereen welkom is om mee te doen.’ – St. Tropez

St. Tropez is de hele maand mei zeven dagen per week van 12 uur ‘s middags tot 8 uur ‘s avonds open. St. Tropez bevindt zich in de nieuwe Amstelpassage aan de oostzijde van Amsterdam Centraal. In deze passage huist sinds september 2017 Lil’ Amsterdam: een verzameling van 18 pop-ups van het beste wat de stad te bieden heeft, van winkels en horeca tot kunst en cultuur.

Foto (c) Ariane van Ginneke

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ