Win kaarten voor The Dead Daisies in 013 in Tilburg (afgelopen)

Facebookrssmail

Make Some Noise! Dat is het motto van de Australische hardrockband The Dead Daisies. En dat kan ook niet anders met een samenstelling van hardrockveteranen. Met leden Doug Aldrich (Whitesnake/Dio), John Corabi (Mötley Crüe/The Scream), Marco Mendoza (Thin Lizzy/Whitesnake), Brian Tichy (Ozzy Osbourne/Billy Idol) en David Lowy (Red Phoenix/Mink) kan The Dead Daisies zich een hardrock supergroep noemen.

Sinds hun debuut in 2012 hebben The Dead Daisies drie albums op hun naam staan, speelden ze in veel uitverkochte zalen en waren ze een graag geziene gast op festivals zoals Graspop en Hellfest en vorig jaar stonden ze nog in De Boerderij in Zoetermeer. De band staat garant voor catchy hardrock in de lijn van bands als Aerosmith, Bad Company en Foreigner.

The Dead Daisies staan samen met The New Roses op maandag 16 april in 013 in Tilburg en jij kunt erbij zijn. Like RockMuZine en deel dit bericht op je tijdlijn, en wie weet win jij een paar kaarten!

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ