Win kaarten voor Brothers of Metal en Elvenking

Facebookrssmail

Op zondag 12 januari komen twee unieke metalbands naar Melkweg in Amsterdam: Brothers of Metal en Elvenking. Brothers of metal bestaat ​​uit acht krachtige Viking-krijgers die afkomstig zijn uit het glorieuze koninkrijk Falun, ver in het noorden. Falun is een machtige stad die in het donkere ijzeren bos ligt waar alleen echte metal krijgers wonen. Brothers of metal vertelt unieke verhalen over eindeloze avonturen, veldslagen en goden zoals je deze nog nooit eerder gehoord hebt en staat ​bekend als de sterkste metal band in de negen rijken.

De Italiaanse Folk Power metalband Elvenking behoort tot de belangrijkste en meest unieke band in zijn scene. Al ruim 20 jaar maken deze toonaangevende muzikanten krachtige metalmuziek met Folk invloeden. In 2019 verscheen hun tiende meesterwerk, ‘Reader Of The Runes – Divination’. Dit conceptalbum is een avontuurlijke reis naar een mystieke wereld van runen, magie en oude krachten ver weg van het zichtbare en is het meest epische album dat Elvenking ooit heeft opgenomen.

Wil jij kaarten winnen voor deze show? Like RockMuZine en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan. *

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ